Bemutatkozás

Schiffer Andrea  vagyok,  a Dinamer Partner KFT-t képviselem, felsőfokú pénzügyi, számviteli és a társasházi törvény előírásainak megfelelő társasházkezelői végzettségem van.

2005 óta foglalkozok társasházkezeléssel, először alkalmazottként dolgoztam, ahol a könyvelési, ill. társasházkezelői feladatokat láttam el. Cégünk a Társasházi Törvény előírásainak eleget tett, és szerepel az ingatlan felügyelet nyilvántartásában, 104 és 105 számon az III. kerületi Önkormányzatnál került bejegyzésre, melynek előfeltétele:

  • Erkölcsi Bizonyítvány és a Társasházkezelői végzettség
  • Teljes körű szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik, cégünk által kezelt ingatlanvagyon értéke már meghaladja az ötszázmillió forintot.

Közösképviseleti irodánk Békásmegyeren Lukács György utca 3 sz. alatt található, ahol minden héten csütörtökön biztosítunk fogadó órát.

Fontosnak tartom a számviteli rend kialakítását, az SZMSZ-nek megfelelően a társasház bevételeinek és kiadásainak nyilvántartásáról és könyveléséről, így egyszerűen visszakereshető minden forint sorsa.

Különösen nagy figyelmet fordítok a kintlévőségek kezelésére,  két-három hónap elmaradás esetén szükséges a tulajdonos informálása, amennyiben az informálás nem vezet eredményre, úgy képviselő ellátott levélben fizetési felszólítást küldök, a hátralékkal rendelkező tulajdonosnak.

A felszólítás tartalmazza, az elmaradás pontos összegét, a Társasház pontos bankszámlaszámát és a befizetésre kiszabott határidőt. Abban az esetben, ha a fizetési szándék továbbra sem történik meg, ügyvéd közreműködésével, újra fizetési felszólítást küldünk, ha a tulajdonos továbbra sem tett eleget kötelezettségének, fizetési meghagyás kezdeményezhető.

Kezelésem alatt lévő társasháznál szeretnék  hosszú távon, jól működő kapcsolat kialakítani, ezáltal mindenben rugalmasan igazodom a lakóközösség igényéhez, tulajdonosokkal a jó kapcsolat kialakítása, az aktuális problémák megbeszélése erre minden tulajdonosnak lehetősége van.

Munkámat a számvizsgáló Bizottság tagjaival szorosan  együttműködve végzem.

Emellett vállalom a kettős banki aláírást is!

A tulajdonosokkal való folyamatos kapcsolattartás, állandó nyitott kommunikációs csatornákon keresztül (internet, telefon, személyes) zajlik, hogy igényeik, kéréseik meghallgatásra találjanak. A lakók igénye szerint elektronikus levél formájában, pénzügyi analitika küldése (folyószámla, bank, pénztár) is lehetséges.

Célom a társasházak vagyoni érték megőrzése és emelése, ezért elengedhetetlen tartom a szükséges intézkedések megtételét, így a mihamarabbi adósságkezelést, és az épületek állagának megőrzését, karbantartását.