Bemutatkozás

Tisztelt Látogató! Köszöntjük a Schiffer és Társa közös képviselet oldalán! Cégünket a gyors együttműködés és megbízható ügyintézés jellemzi, emellett profi szakmai kapcsolatrendszerünkkel végezzük a társasházak képviseletét.

Társasházainkat a társasházi törvény előírásai szerint kezeljük:

https://www.tht.hu/index.php?mid=newsview&id=1150

Cégünk a Társasházi Törvény előírásainak eleget tett, és szerepel az ingatlan felügyelet nyilvántartásában, 104 és 105 számon az III. kerületi Önkormányzatnál került bejegyzésre, melynek előfeltétele:

  • Erkölcsi Bizonyítvány és a Társasházkezelői végzettség
  • Teljes körű szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik, cégünk által kezelt ingatlanvagyon értéke már meghaladja az ötszázmillió forintot.

Fontosnak tartjuk a számviteli rend kialakítását, az SZMSZ-nek megfelelően a társasház bevételeinek és kiadásainak nyilvántartásáról és könyveléséről, így egyszerűen visszakereshető minden forint sorsa.

Különösen nagy figyelmet fordítunk a kintlévőségek kezelésére,  két-három hónap elmaradás esetén szükséges a tulajdonos informálása, amennyiben az informálás nem vezet eredményre, úgy képviselő ellátott levélben fizetési felszólítást küldünk, a hátralékkal rendelkező tulajdonosnak.

A felszólítás tartalmazza, az elmaradás pontos összegét, a Társasház pontos bankszámlaszámát és a befizetésre kiszabott határidőt. Abban az esetben, ha a fizetési szándék továbbra sem történik meg, ügyvéd közreműködésével, újra fizetési felszólítást küldünk. Ha a tulajdonos továbbra sem tett eleget kötelezettségének, fizetési meghagyás kezdeményezhető.

Kezelésünk alatt lévő társasháznál szeretnénk hosszú távon, jól működő kapcsolatot kialakítani, ezáltal mindenben rugalmasan igazodunk a lakóközösség igényéhez. Cél a tulajdonosokkal való jó kapcsolat kialakítása, és az aktuális problémák megbeszélése; erre minden tulajdonosnak lehetősége van.

Munkánkat a számvizsgáló Bizottság tagjaival szorosan együttműködve végezzük.

Emellett vállaljuk a kettős banki aláírást is!

A tulajdonosokkal való folyamatos kapcsolattartás, állandó nyitott kommunikációs csatornákon keresztül (internet, telefon, személyes) zajlik, hogy igényeik, kéréseik meghallgatásra találjanak. A lakók igénye szerint elektronikus levél formájában, pénzügyi analitika küldése (folyószámla, bank, pénztár) is lehetséges.

Célunk a társasházak vagyoni értékének megőrzése és emelése, ezért elengedhetetlennek tartjuk a szükséges intézkedések megtételét, így a mihamarabbi adósságkezelést, és az épületek állagának megőrzését, karbantartását.